De laatste nieuwtjes

5 Weetjes over de iphone xs

Zo, heb je even? Tijd om het over de nieuwe iPhone Xs hebben. En dan mogen we wel even de tijd nemen, want deze telefoon heeft een waslijst aan vette features. Wij verzamelden de 5 tofste voordelen van de iPhone Xs. Kies jij deze telefoon om zijn slimheid of vanwege zijn nieuwe toffe kleur?

1. Voordelen iPhone Xs: ultralange accuduur

Hier is een bijzonder weetje: de batterij van de iPhone Xs is 2658 mAh, terwijl die van de iPhone X van vorig jaar 2715 mAh is. De nieuweling heeft dus een kleinere batterij. Maar… hij gaat wél langer mee! Volgens Apple wel 30 minuten per dag langer dan zijn voorganger. En dat is heel handig. Denk aan de hele dag video’s kijken én vloggen, bellen met je BAE, Instagrammen, Snappen en je favo Spotify-lijst op repeat zetten. Oh, en moet je dan tóch opladen? Dan doe je dat natuurlijk gewoon draadloos.

 

2. Voordelen iPhone Xs: één en al scherm voordelen

Wie heeft er nog een home-button nodig? Jij toch zeker niet… Met 5,8 inch aan scherm zou het zonde zijn om een knop in de iPhone Xs of de iPhone Xs Max te plaatsen. Oké, er zit natuurlijk wel een notch in de bovenkant, maar die zit er voor een reden: Face ID! Nog even over dat scherm. Dat is kraakhelder OLED. Voor jou betekent dat levensechte kleuren, kraakhelder licht en pixelscherpte waar je U tegen zegt. En dat komt dan weer goed van pas bij al dat video’s kijken, gamen en foto’s bewerken. Want ja, foto’s bewerken doe je gewoon zelf op de iPhone Xs. Bye bye je Insta-posts bewerken op je laptop!

 

3. Voordelen iPhone Xs: Slimmer, sneller en zuiniger

Tijd om de motor van deze sportwagen onder de telefoons eens onder de loep te nemen. Apple heeft speciaal voor de opvolgers van de iPhone X de A12 Bionic-chip ontwikkeld. De boring tech details van deze chip besparen we je, maar je kunt ervanuit gaan dat de iPhone Xs hierdoor slimmer (camera met smart HDR = picture perfect foto’s), sneller (razendsnel tussen apps schakelen) en energiezuiniger (zie voordeel 1) is. Al het moois dat Apple ooit ontwikkelde, maar dan verbeterd. Dát zit aan de binnenkant van de iPhone Xs.

 

4. Voordelen iPhone Xs: minimaal 64 GB opslaggeheugen

Opslaggeheugen vol? Nee hoor. Met een iPhone Xs begin je al met 64 GB aan ruimte voor al je apps, foto’s, video’s, WhatsApp-gesprekken en nog veel meer. Ben je tóch bang dat je niet genoeg hebt aan 64 GB? Geen zorgen. Je kunt ook gaan voor een iPhone Xs met 256 of 512 GB.